Βιοκλιματική Πέργκολα

Βιοκλιματική Πέργκολα κατάλληλη για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους,
έχει σχεδιαστεί ώστε να προστατεύει από τον έντονο ήλιο, τον άνεμο και τη βροχή.

Ο σχεδιασμός της προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό περιβάλλον, χρωματικά και στατικά. Παρέχεται ευχάριστος φωτισμός στο εσωτερικό της πέργκολας χάρη στο σύστημα φωτισμού LED που είναι ενσωματωμένο στο πλαίσιο της . Η απλότητα λειτουργίας και ο πλήρης αυτοματισμός επιτυγχάνονται μέσω της χρήσης εφαρμογών για smartphone και tablet, επιτρέποντας στον χρήστη να ελέγχει και να ορίζει τη λειτουργία της, ακόμη και από απόσταση.

Βιοκλιματική Πέργκολα Αλουμινίου

Πλεονεκτήματα Περσίδων

  • Διογκωμένη πολυουρεθάνη: Στο εσωτερικό των περσίδων τοποθετείται πολυουρεθάνη, η οποία προσφέρει θερμομόνωση και ηχομόνωση.
  • Οι περσίδες περιστρέφονται καθώς ανασύρονται και τερματίζουν στις 90ο, καταλαμβάνοντας το 1/3 της συνολικής διάστασης.
Πέργκολα Αλουμινίου
  • Άνοιγμα Πέργκολας – Οι περσίδες, όταν η πέργκολα είναι ανοιχτή, καταλαμβάνουν το 1/3 της διάστασης του προβόλου. Τα υπόλοιπα 2/3 είναι το καθαρό άνοιγμα.
  • Μέγιστες Διαστάσεις – Οι μέγιστες διαστάσεις της πέργκολας SRF 120N  είναι: Άξονας: 5.00m – Πρόβολος: 7.00m
    Εάν οι επιθυμητές διαστάσεις για την κάλυψη ενός χώρου είναι μεγαλύτερες τότε υπάρχει η επιλογή συνδυασμού συστημάτων.

Κατά τη διάρκεια 45 χρόνων, η εταιρία Inox Nossis ήταν πάντα ο πρωταγωνιστής μιας εξελιγμένης σύνδεσης με το εξωτερικό περιβάλλον. Αυτό της επέτρεψε να δημιουργήσει καινοτόμες λύσεις όπως πέργκολες αλουμινίου, ανασυρόμενα παράθυρα, ανεμοφράκτες, επάλληλα συρόμενα,  κατασκευές που έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο εμπειρίας των υπαίθριων χώρων διαβίωσης. Πιστοί στο όραμα μας και με σεβασμό στην παράδοση προχωράμε σε νέα καινοτόμα προϊόντα ανταποκρινόμενοι στους περιβαλλοντικούς στόχους και τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας. Για αυτούς τους λόγους δημιουργούμε και προτείνουμε την βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου.

Πέργκολα Αλουμινίου