Πέργκολα Αλουμινίου

ARF 8002

Η πέργκολα αλουμινίου ARF 8002 είναι κατάλληλο σύστημα σκίασης για ιδιωτικούς και για επαγγελματικούς χώρους, έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει από τον έντονο ήλιο, τον άνεμο και τη βροχή, χάρη στο ενσωματωμένο και εντελώς κρυφό σύστημα αποστράγγισης νερού. Ο σχεδιασμός της προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό περιβάλλον, χρωματικά και στατικά. Παρέχεται ευχάριστος φωτισμός στο εσωτερικό της πέργκολας χάρη στο σύστημα φωτισμού LED που είναι ενσωματωμένο στο πλαίσιο της. Η απλότητα λειτουργίας και ο πλήρης αυτοματισμός επιτυγχάνονται μέσω της χρήσης εφαρμογών για smartphone και tablet, επιτρέποντας στον χρήστη να ελέγχει και να ορίζει τη λειτουργία της πέργκολας, ακόμη και από απόσταση.

Πέργκολα

Η πέργκολα αλουμινίου ARF8002 χρησιμοποιεί αναδιπλούμενη, κινητή οροφή με περσίδες που επιτρέπουν τη ρύθμιση τόσο της έντασης φωτός όσο και του αερισμού. Με απλή, ομαλή κίνηση, οι περσίδες της πέργκολας περιστρέφονται είτε ανασύρονται σε διαφορετικούς χρόνους, παρέχοντας γρήγορη και εύκολη ρύθμιση της προσωπικής άνεσης με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πλεονεκτήματα Περσίδων

  • 0° Προστασία απ’όλες τις καιρικές συνθήκες
  • 5° Επιτρέπει τον αερισμό του χώρου
  • 45° Επιτρέπει το φυσικό φως να εισχωρήσει ελεγχόμενα
  • 85° Επιτρέπει το φυσικό φως να εισχωρήσει ολοκληρωτικά
  • Η περιστροφή των περσίδων συνδυάζεται με την εμπρόσθια-οπίσθια κίνηση.
  • Οι περσίδες κλείνουν προς τα πίσω, καταλαμβάνοντας το 1/3 της τρέχουσας διάστασης.
    Τα υπόλοιπα 2/3 είναι το καθαρό άνοιγμα.
  • Η θέση που θα σταματήσει η περσίδα να κινείται ορίζεται από τον χρήστη μέσω του τηλεχειριστηρίου.

Υδρορροή Πέργκολας

H βιοκλιματική πέργκολα είναι σχεδιασμένη με σκοπό να προσφέρει 100% στεγανότητα. Το νερό κατευθύνεται από τις ειδικά σχεδιασμένα περσίδες προς την πλευρική υδρορροή, έπειτα συνεχίζει καθοδικά και επιταχυνόμενα μέσω της κολώνας στήριξης και τέλος απορρίπτεται στο έδαφος.