Ανεμοφράκτες

Κατάλληλο σύστημα
εξωτερικών χώρων

Γυάλινοι Χειροκίνητοι Ανεμοφράκτες

Οι γυάλινοι ανεμοφράκτες είναι χειροκίνητοι και προσφέρουν αντιανεμική ασπίδα. Διαθέτουν ένα σταθερό τζάμι και ένα κινούμενο τζάμι. Το κινητό τζάμι ανυψώνεται με μπουκάλες αερίου και φτάνει έως το ύψος 1.85. Μεταξύ του σταθερού και του κινούμενου τζαμιού δεν παρεμβάλλεται προφίλ αλουμινίου προσφέροντας μεγάλη ορατότητα.

Προσφέρουμε τις εξής ετοιμοπαράδοτες διαστάσεις:
Ύψος:     185cm
Πλάτος:  125cm -145cm – 155cm – 175cm – 185cm

Γυάλινοι Ανεμοφράκτες

Πλεονεκτήματα Ασφάλειας Γυαλιών

Οι υαλοπίνακες που είναι τοποθετημένοι στους χειροκίνητους ανεμοφράκτες μας είναι μεγάλης ασφάλειας στα χτυπήματα. Οι προδιαγραφές τους είναι 4+4 securit και triplex και μεταξύ τους παρεμβάλλονται μεμβράνες ασφαλείας

Περιγραφή Γυάλινος ανεμοθραύστης
Υλικό Αλουμίνιο & Γυαλί
Πλάτος Ανεμοφράκτη min: 80 cm – max: 185 cm
Ύψος Ανεμοφράκτη 110 cm σταθερό κάτω τμήμα / 185 cm σε υπερυψωμένη θέση
Πάχος γυαλιών 4+4 mm securit και triplex

Οι γυάλινοι ανεμοφράκτες είναι σύστημα αντιανεμικής ασπίδας με δυναμικό design που ξεχωρίζει για την λειτουργικότητα του επιτρέποντας τη μέγιστη διάχυση του φωτός στο εσωτερικό περιβάλλον. Αποτελεί ιδανική λύση για καταστήματα εστίασης και εξωτερικών χώρων.

Γυάλινοι Ανεμοφράκτες
Γυάλινοι Ανεμοφράκτες

Γυάλινοι Σταθεροί Ανεμοφράκτες

Γυάλινοι σταθεροί ανεμοφράκτες, για την κατασκευή αυτών των συστημάτων διαθέτουμε το προφίλ του αλουμινίου σε μήκος 6m όπου δίνεται η δυνατότητα στον καθένα να κατασκευάσει τα συστήματα αυτά σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμητές διαστάσεις.

Εδώ θα βρείτε τα πάντα για την βελτίωση της λειτουργίας της επιχείρησής σας, όλες τις απαντήσεις στις ανάγκες σας, θα δείτε τον εξοπλισμό αλλά και τις τεχνολογίες που αναζητάτε από πρώτο χέρι και θα μπορέσετε να φύγετε από την έκθεση μας με πραγματικές προτάσεις και ιδέες για εισάγετε στην επιχείρησή σας ή την κατοικία σας

Σταθεροί Ανεμοφράκτες
Γυάλινοι Ανεμοφράκτες