Πέργκολα Αλουμινίου SRF 120N

H πέργκολα αλουμινίου SRF 120N είναι μια πέργκολα κορυφαίας στιβαρότητας ιδανική για μεγάλες κατασκευές η οποία διαθέτει μηχανισμό ανοίγματος των περσίδων. Το μοντέλο μπορεί να καλύψει διαστάσεις εως 49m2, παρέχοντας άνεση, ελεγχόμενη σκίαση και αποτελεσματική προστασία από τα καιρικά φαινόμενα.

  • Μέγιστες διαστάσεις μονού πλαισίου 700Χ700
  • Φωτισμός led line περμετρικός με dimmer
  • Σύστημα υδρορροής περιμετρικά της πέργκολας
  • Κατάλληλη για εμπορικούς χώρους ξενοδοχεία και εστιατόρεια
  • Σύστημα απορροής υδάτων από τις κολώνες της πέργκολας
Πέργκολα Αλουμινίου

Πέργκολα Αλουμινίου SRF 120N

Η πέργκολα αλουμινίου SRF 120N έχει σχεδιαστεί ώστε να προστατεύει από τον έντονο ήλιο, τον άνεμο και τη βροχή, χάρη στο ενσωματωμένο και εντελώς κρυφό σύστημα αποστράγγισης νερού. Ο σχεδιασμός της προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό περιβάλλον, χρωματικά και στατικά. Παρέχεται ευχάριστος φωτισμός στο εσωτερικό της πέργκολας χάρη στο σύστημα φωτισμού LED που είναι ενσωματωμένο στο πλαίσιο της . Η απλότητα λειτουργίας και ο πλήρης αυτοματισμός επιτυγχάνονται μέσω της χρήσης εφαρμογών για smartphone και tablet, επιτρέποντας στον χρήστη να ελέγχει και να ορίζει τη λειτουργία της, ακόμη και από απόσταση.

Πρόσθετα Εξαρτήματα

  • Tο πρώτο έξυπνο σύστημα ελέγχου που συνδέει όλο το σπίτι σας. Έξυπνα προϊόντα που κάνουν την καθημερινή σας ζωή πιο εύκολη, προσφέροντάς επιπλέον άνεση και ηρεμία. Αξιοποιήστε στο μέγιστο το σπίτι σας.
  • Με το TaHoma® switch Ξεκινήστε τις αγαπημένες σας καθημερινές συνήθειες με ένα άγγιγμα, χάρη στα 2 πλήκτρα της συσκευής. Το TaHoma Switch σας απαλλάσσει από επαναλαμβανόμενες κινήσεις και προσθέτει νέες δυνατότητες στο σπίτι σας.
  • Με την εφαρμογή TaHoma® ελέγξτε το έξυπνο οικιακό σας σύστημα από το κινητό σας στο σπίτι ή μακριά. Ελέγξτε το επίσης χωρίς να το σκεφτείτε χάρη στη λειτουργία χρονικού προγραμματισμού ή ενός αισθητήρα.
  • Η πιο ολοκληρωμένη λύση για το έξυπνο σπίτι! Συμβατό με προϊόντα της Somfy, των συνεργατών της και των ψηφιακών βοηθών φωνής.  Μπορείτε να προσθέσετε νέα προϊόντα με την πάροδο του χρόνου και να ενεργοποιήσετε εντολές που σχετίζονται με τα σενάρια, για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Βιοκλιματική Πέργκολα

Led Type: 5050 IP68 Waterproof LED Strip
Working Voltage: 12V DC
Light Angle: 120°
Power Consumption: 14.4W
Lighting Intensity: 1285 lm

Ηλεκτροστατική βαφή RAL

+ άλλες χρωματικές επιλογές

Πέργκολα Αλουμινίου