Πέργκολα Αλουμινίου

Η πέργκολα αλουμινίου είναι σύστημα σκίασης για
κατοικίες και ξενοδοχεία αποτελεί αδιάβροχο σύστημα.

Πέργκολα
Αλουμινίου

Πέργκολα αλουμινίου
Σύστημα σκίασης

Πέργκολα Αλουμινίου

SRF 120N

Κατάλληλη για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, η πέργκολα SRF 120N έχει σχεδιαστεί ώστε να προστατεύει από τον έντονο ήλιο, τον άνεμο και τη βροχή, χάρη στο ενσωματωμένο και εντελώς κρυφό σύστημα αποστράγγισης νερού. Ο σχεδιασμός της προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό περιβάλλον, χρωματικά και στατικά. Παρέχεται ευχάριστος φωτισμός στο εσωτερικό της πέργκολας χάρη στο σύστημα φωτισμού LED που είναι ενσωματωμένο στο πλαίσιο της . Η απλότητα λειτουργίας και ο πλήρης αυτοματισμός επιτυγχάνονται μέσω της χρήσης εφαρμογών για smartphone και tablet, επιτρέποντας στον χρήστη να ελέγχει και να ορίζει τη λειτουργία της, ακόμη και από απόσταση.

Ανοιγοκλειόμενη Πέργκολα

Προστασία απ’όλες τις καιρικές συνθήκες & η απόλυτη λύση για να δημιουργήσετε έναν άνετο και κομψό εξωτερικό χώρο.

Πλεονεκτήματα Περσίδων

  • Διογκωμένη πολυουρεθάνη: Στο εσωτερικό των περσίδων τοποθετείται πολυουρεθάνη, η οποία προσφέρει θερμομόνωση και ηχομόνωση.
  • Οι περσίδες περιστρέφονται καθώς ανασύρονται και τερματίζουν στις 90ο, καταλαμβάνοντας το 1/3 της συνολικής διάστασης.
Πέργκολα Αλουμινίου
  • Άνοιγμα Πέργκολας – Οι περσίδες, όταν η πέργκολα είναι ανοιχτή, καταλαμβάνουν το 1/3 της διάστασης του προβόλου. Τα υπόλοιπα 2/3 είναι το καθαρό άνοιγμα.
  • Μέγιστες Διαστάσεις – Οι μέγιστες διαστάσεις της πέργκολας SRF 120N  είναι: Άξονας: 5.00m – Πρόβολος: 7.00m
    Εάν οι επιθυμητές διαστάσεις για την κάλυψη ενός χώρου είναι μεγαλύτερες τότε υπάρχει η επιλογή συνδυασμού συστημάτων.

Υδρορροή Πέργκολας

Η βιοκλιματική πέργκολα είναι σχεδιασμένη με σκοπό να προσφέρει 100% στεγανότητα. Το νερό κατευθύνεται από τις ειδικά σχεδιασμένα περσίδες προς την πλευρική υδρορροή, έπειτα συνεχίζει καθοδικά και επιταχυνόμενα μέσω της κολώνας στήριξης και τέλος απορρίπτεται στο έδαφος.

Πέργκολα Αλουμινίου