Γυάλινα Aνασυρόμενα Παράθυρα

Τα ανασυρόμενα παράθυρα είναι καινοτόμα συστήματα αλουμινίου που δίνουν την δυνατότητα στον χρήστη να τα λειτουργεί σύμφωνα με τις ανάγκες του. Η δυνατότητα αυτών των συστημάτων είναι ότι μπορούν να ανοίγουν ή να κλείνουν διατηρώντας ένα σταθερό πλαίσιο τζαμιού και τα υπόλοιπα 2 ή 3 γυάλινα πλαίσια να παρκάρουν πάνω ή κάτω.

Πέργκολα Αλουμινίου

Τα ανασυρόμενα παράθυρα είναι ιδανικά για μεγάλα ανοίγματα. Ανοίγουν και κλείνουν αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού. Διατίθονται μόνο σε έκδοση που περιλαμβάνει ηλεκτροκίνητο χειρισμό (μοτέρ) και ο μηχανισμός βρίσκεται στο επάνω μέρος της κατασκευής. Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου, μπορείτε να επιλέξετε εάν το σταθερό πλαίσιο θα βρίσκεται κάτω δημιουργώντας ένα γυάλινο στηθαίο κατά το άνοιγμα ή εάν θα βρίσκεται επάνω, ώστε να γίνεται η διέλευση  από κάτω. Τα ανασυρόμενα παράθυρα διατίθονται με υαλοπίνακες διπλής υάλωσης συνολικού πάχους 24mm ή Tempered 8mm.

Πληθώρα εφαρμογών σε κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους 

Συστήματα

ΤΥΠΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 1+1 1+2 1+3
Μήκος 4,50 4,00 4,00
Ύψος 2,60 3,90 3,90

Τα ανασυρόμενα παράθυρα διατίθονται με υαλοπίνακες διπλής υάλωσης συνολικού πάχους 24mm ή Tempered 8mm.

Με το σύστημα αυτό παρέχεται η δυνατότητα σε κάθε χρήστη να το χρησιμοποιεί ως είσοδο σε μαγαζί ή σε κατοικία. Έχουμε πετύχει την τετράφυλλη γυάλινη κατασκευή ώστε με το ελάχιστο ύψος που είναι 290cm να δίνουμε καθαρό άνοιγμα εισόδου 207cm. Οι διαστάσεις για τις γκιλοτίνες προσαρμόζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μαςΜέγιστες διαστάσεις είναι ύψος 3.50m και πλάτος 4.20m.

Ιδανικές Λύσεις

Τα ανασυρόμενα γυάλινα συστήματα είναι μοναδικά διότι έχουν σχεδιαστεί και τοποθετηθεί σε μικρού διαμέτρου προφίλ αλουμινίου με σκοπό να διαθέτουν πανοραμική θέα.

VIDEO
Πέργκολα Αλουμινίου

Αφιερώστε λίγα λεπτά ώστε να ανακαλύψετε από κοντά τα νέα μας προϊόντα, τις καινοτόμες τεχνολογίες που υπάρχουν στην αγορά, να συνομιλήσετε μαζί μας για τις πραγματικές ανάγκες της κατοικίας ή της επιχείρησής σας, να σας προτείνουμε λύσεις, να συγκρίνετε τιμές και να κλείσετε μια συμφωνία.